Dnes je 21. 09. 2024
svátek má Matouš

Bandzone.cz Fest! bude na Mácháči

Archiv

„Bandzone.cz Fest bude oproti ostatním festivalům v mnohém jiný a speciální. Protože se nikdy nesnažíme stavět námi pořádané koncerty na zavedených "velkých" jménech, ani tentokrát tomu nebude jinak. Na Bandzone.cz Festu uvidíte nová jména, naděje klubové scény a výhradně ty nejlepší kapely, za které dáme své muzikantské pracky do ohně! Věříme, že to je jeden z důvodů, díky kterému se z Bandzone stal jeden z největších hudebních serverů v ČR. Místo, kde všichni opravdu žijeme hudbou,“  říká zakladatel Bandzone.cz Michal Novák.


V programu festivalu se vedle zavedených klubových jmen, jako jsou 100 C, the.switch, Houba, HC3, Punk Floid, Status Praesents, Rybičky 48 nebo The Airbags objeví mnoho mladých talentovaných skupin, kterým hudební kritici předpovídají velkou budoucnost a jimž v mnoha případech Bandzone pomohl v nastartování kariéry - např. Scissorhands, Charlie Straight, NiceLand, Dorian Gray’s Prostitutes, Xindl X nebo hip hopoví Idea Fatte. Pozvání Bandzone přijaly i skvělé zahraniční kapely – Illectronic Rock z Německa, na Slovensku velmi populární indie-rocková formace The Swan Bride či polská hardcorová úderka Searching for Calm.


Bandzone podporuje opravdu širokou škálu projektů. V pátek 20.6. tak na Bandzone.cz Festu exkluzivně vystoupí a svou identitu odtajní Chlapiksxichtemwlka - „Jára Cimrman českého hudebního undergroundu“, jehož kontroverzní hit „Plná taška hulení“ můžete nyní slyšet např. i ve vysílání Radia 1. V sobotu večer pak na main stage zahraje na klavír a zazpívá 12 letá Crazy Áňa,  neuvěřitelný objev z Ledče nad Sázavou. Poslechněte si její nahrávky již nyní na bandzone.cz/crazyana.


Speciálním headlinerem, který svým vystoupením 21.6. završí program hlavní scény festivalu, budou kultovní WWW! Kapela, která v mnoha směrech předběhla svou dobu a jejíž poslední deska „Neurobeat“ patří mezi to nejlepší, co se na české scéně v minulých deseti letech urodilo.


„Na line-up festivalu jsme obzvlášť pyšní. Všechny nejlepší české klubové kapely, výborní headlineři, bonbónek navrch v podobě exkluzivního vystoupení kontroverzního Chlapikasxichtemwlka a talentované Crazy Áni. A k tomu naši milovaní WWW! Pevně věříme, že na Bandzone.cz Festu si svého oblíbence najde opravdu každý,“ dodává Novák.


Celá akce se uskuteční v krásném prostředí areálu Termit v Doksech, pár minut od Máchova jezera. Parádní koupání je tedy kousek od místa konání festivalu zaručené. Na místě jsou k dispozici hřiště pro volejbal a nohejbal a chatičky, ve kterých je možné se na celý víkend ubytovat.
Vstupné na Bandzone.cz fest! bude pro všechny ZDARMA. Bez jakýchkoli poplatků bude také stanování v místě konání festivalu.


Všechny informace o festivalu najdete na http://fest.bandzone.cz


Nezbývá než dodat, že celý Bandzone.cz tým se moc těší 20. – 22.6. na Mácháč na setkání se všemi opravdovými milovníky hudby!
Odkazy na profily interpretů uvedených v tiskové zprávě


100 C – http://bandzone.cz/100c
the.switch - http://bandzone.cz/theswitch
Houba - http://bandzone.cz/houba
HC3 - http://bandzone.cz/hc3
Punk Floid - http://bandzone.cz/punkfloid
Status Praesents - http://bandzone.cz/statuspraesents
Rybičky 48 - http://bandzone.cz/rybicky48
The Airbags - http://bandzone.cz/theairbags
Scissorhands - http://bandzone.cz/scissorhands
Charlie Straight - http://bandzone.cz/charliestraight
NiceLand - http://bandzone.cz/niceland
Dorian Gray’s Prostitutes - http://bandzone.cz/doriangraysprostitutes
Xindl X - http://bandzone.cz/xindlx
Idea Fatte - http://bandzone.cz/ideafatte
Illectronic Rock - http://bandzone.cz/illectronicrock
The Swan Bride - http://bandzone.cz/theswanbride
Searching For Calm - http://bandzone.cz/searchingforcalm
Chlapiksxichtemwlka - http://bandzone.cz/chlapiksxichtemwlka
Crazy Áňa - http://bandzone.cz/crazyana
WWW - http://bandzone.cz/wwwneurobeat