Dnes je 19. 09. 2024
svátek má Zita

Dopravní omezení během koncertu Elánu

Archiv

Pro účastníky koncertu, kteří přijedou vlastními automobily, vyčlenilo město ve spolupráci s nájemcem městských parkovacích ploch několik jednorázových parkovišť na komunikacích a plochách města.


Jednotlivé parkovací plochy jsou situovány tak, aby umožnily odstavení osobních vozidel pokud možno mimo centrum na okraji města. Ze směru od N.Boru jsou to plochy bývalého autobusového nádraží Sever, od Mimoně parkoviště u nemocnice, od Prahy parkoviště před a za plaveckým bazénem a od Děčína jsou to plochy v areálu nově otevřené Stanice technické kontroly na Slovance (bývalá kotelna Slovanka).


Příjezd k jednotlivým lokalitám bude označen směrovými tabulkami a informace budou mít k dispozici i příslušníci Městské policie.V centru města budou pro potřeby koncertu v pátek po celý den vyčleněna i městská parkoviště u Banca a u Synagogy. Areál před kulturním domem Crystal včetně parkoviště bude pro veřejnost uzavřen a bude k dispozici organizátorům koncertu.


Po dohodě s firmou Marius Pedersen bude během pátku 2.9. a soboty 3.9.zvýšena četnost likvidace odpadků z odpadkových košů v centru města. Rovněž na nově vyčleněných  parkovištích bude k dispozici potřebný počet kontejnerů na odpadky a následně zajištěn jejich svoz a likvidace.



Vzhledem k očekávanému počtu návštěvníků koncertu bychom rádi požádali občany města, aby v den koncertu pokud možno omezili jízdy a parkování ve městě.