Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Music session aneb Příjemný hudební dýchánek

Archiv

Dne 8. a 9. října se uskuteční v KD Crystal na velkém sále příjemný hudební dýchánek pod názvem Music session 2005.


Oba dva dny začne program v 17 hodin a bude trvat přibližně do půlnoci.


Tímto projektem zamýšlíme otevření prostoru pro mladé začínající kapely. Během těchto dvou dní se přestaví 14 kapel z České Lípy a okolí, včetně hostů z Děčína.


Tento hudební dýchánek bude probíhat v klubovém duchu s otevřeným barem a s velkoplošnou projekcí od Dílna film. Nejlépe hodnocená kapela si zahraje týden na to, tzn. 15. 10. 2005 jako předkapela před koncertem skupiny Clou a nejen to …


Můžete se těšit na kapely: Magnetický spánek, V tunelu?, Jack si udělat hračku, Papaya days, Red eye, Kauzální nexus, Papír – sklo – plasty, X – minor, Pupíček, Divnej den, Trolley, Černý pepr, Desroyself a mnoho dalších.


Záměrem KD Crystal je tímto projektem nastartovat klubovou scénu, která v České Lípě chybí, a poskytnout kapelám odpovídající zázemí a možnost si zahrát nejen v České Lípě, ale i na jiných místech. Připravuje se například spolupráce s klubem Pegaz v polském partnerském městě Boleslavci.


Tento projekt by se neuskutečnil bez pomoci agentury Deus a skupiny Dílna film. Na serveru i-noviny.cz se můžete po celý čas, který zbývá do samotné akce, postupně seznámit s hlavními aktéry hudebního dýchánku.


Podpořte nás a přidejte se. Těšíme se na Vás 8., 9. i 15. října.