Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Nabídka Svobodné cesty 2006 aneb Dřív než vyjde katalog

Archiv

Kromě desítek pobytových zájezdů do tradičních chorvatských letovisek zaujmou především poznávací zájezdy. Často v období státních svátků či různých prázdnin. O Velikonocích, které jsou příští rok až za polovinou dubna, můžeme například zamířit za tulipány do Holandska, do Paříže, Štrasburku a Versailles ve Francii, na Azurové pobřeží (zde fotografie z loňského zájezdu, kterého se zúčastnil i náš redaktor) či do národních parků Chorvatska.


Během květnových svátků se nabízí vyrazit do Benátek, San Marina a jiných cílů na Apeninském poloostrově, do Normandie či za La Manche do Londýna.


Kdo chce ušetřit, může kromě již zmíněné slevy využít akci nazvanou 3 za 2 (zaplaťte za dva a jeďte tři). V této akci je kromě zmíněného velikonočního Beneluxu i srpnový okruh jižní Francií a cesta do Paříže a Londýna během jediného zájezdu.



Lákavá může být i nabídka zajet si do Norska v šesti za cenu čtyř.


Vaše děti ještě nebyly v Disneylandu či Legolandu? Opravdu škoda, je to zážitek i pro dospělé (zde je fotogalerie Milana Bárty z Paříže a Disneylandu).


Mezi novinky patří okruh pobaltskou Litvou, která stále čeká na objevení českými turisty (zde fotogalerie z této krásné země).


Svobodná cesta již tradičně pořádá i poznávací cesty do dalekých krajů. Mezi dlouhodobě nejoblíbenější zájezdy patří návštěva New Yorku a Washingtonu spojená s výletem k Niagarským vodopádům. Ale s cestovní kanceláří, která vznikla v České Lípě hned po revoluci, se můžete vypravit rovněž do Kanady, Mexika, Jihoafrické republiky, Austrálie, Argentiny či na Nový Zéland. Zájezd do Japonska je od CK Svobodná cesta údajně nejlevnější v České republice.



Více se můžete dozvědět v nabídce našich partnerských cestovních kanceláří v záložce i-novin s názvem dovolená (zde) anebo přímo na http://www.svobodna-cesta.cz.