Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Novou podobu má portál cestovního ruchu Libereckého kraje

Archiv

Zadavatelem tohoto aktualizovaného internetového portálu je Krajský úřad Libereckého kraje ve spolupráci s externím dodavatelem - firmou Compedium, s.r.o.


„Cílem těchto stránek je propagace historických památek, turistických atraktivit, možností aktivní dovolené a široké škály služeb v oblasti cestovního ruchu. Důležitým faktorem obsahové části je pak zajištění periodické aktualizace, a to jak z hlediska průběžné denní obnovy informací napříč celým informačním portálem, tak i plánovaných ročních aktualizací dat, jako jsou otevírací doby, výše vstupného, telefonní čísla apod.,“ řekl náměstek hejtmana zodpovědný za cestovní ruch v kraji Antonín Schäfer.


Jednou ze zajímavých služeb je například tip na výlet. Jedná se o rubriku, která přináší tipy na zajímavá místa či kulturní a sportovní akce v kraji a jeho blízkém okolí. Rubrika je v české verzi aktualizována jednou týdně. Kulturní kalendář je on-line modul, připravený pro volné zadávání kulturních, společenských a sportovních akcí jednotlivými pořadateli či provozovateli, pracovníky informačních center atd. Uživatel zde může vyhledávat informace jak podle termínů, tak i dle turistických oblastí.


Webová prezentace je zpracována v jazykových mutacích, a to v anglické, německé a polské.