Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Nový inzertní partner – PC servis

Archiv

Služba PC servis Česká Lípa, jejíž banner momentálně problikává na titulní straně v pravém horním rohu, je určena především menším firmám, domácnostem a majitelům PC, kteří očekávají rychlé řešení problému, bez nutné manipulace s jejich počítačem a za přijatelnou cenu.


Nejdůležitějšími službami bývá zabezpečení proti virům, reklamám a nevyžádané poště, odvirování, optimalizace běhu, instalace hardware a software.


Menší firmy, které si nemohou dovolit stálého administrátora, osloví především pravidelná údržba počítačů a pohotový servisní zásah.


Běžný uživatel se často setkává s potížemi při základních operacích typu stahování fotek z digitálního fotoaparátu, elektronické bankovnictví (především instalace), používání internetu apod. V tomto směru mohou využít zaškolení do jakékoliv aplikace (po předchozí dohodě) či uživatelského postupu.


Výhodou je, že Daniel Blažej, který službu zajišťuje, aktivně používá kromě mobilního telefonu i mail a ICQ, takže se vlastně ani nemusíte od počítače zvedat :o)).


Je z České Lípy a váš počítač ošetří přímo v jeho domácím prostředí, a tak se nemusíte ani vy, ani PC stresovat z dopravy. Po Lípě si neúčtuje žádné náklady na dopravu.


 Přehled všech služeb je na stránkách http://pcservis.ceskalipa.org/