Dnes je 19. 09. 2024
svátek má Zita

Poslední pokyny pro návštěvníky koncertu Elánu

Archiv

Pokyny pořadatele s podmínkami, které se k nim vážou.


Držitel vstupenky je povinen nosit vstupenku u sebe po celou dobu pobytu na stadionu a na požádání pořadatele mu ji předložit ke kontrole.


Vstup do stadionu je na vlastní riziko držitele vstupenky. Pořadatel a stadion si vyhrazují právo odepřít vstup nebo vyvést každou osobu, která nevyhoví předpisům nebo jejíž chování shledá nepřístojným, a to bez náhrady nominální ceny vstupenky.


Každý držitel vstupenky pod vlivem alkoholu nebo drog bude vyveden ze stadionu bez náhrady ceny vstupenky. V případě zranění jakékoli osoby je držitel vstupenky povinen uvědomit o tom pořadatele. Pořadatel a stadion nezodpovídají za škody způsobené na majetku a zdraví návštěvníků, pokud budou způsobeny nezodpovědným přístupem ostatních přítomných.


Držitel vstupenky souhlasí s osobní bezpečnostní kontrolou své osoby a svých zavazadel s cílem zajistit bezpečnost všech návštěvníků. Na stadion není dovoleno vnášet jakýkoli alkohol, drogy, jídlo, lahve, natankované obaly, nádoby všeho druhu, plechovky, politické a reklamní materiály, sklo, toxické a jiné omamné látky, zavazadla větších rozměrů, zbraně a jiné nebezpečné předměty.


Na stadionu je povolena konzumace pouze jídla a nápojů zakoupených zde. Na stadionu je kouření zakázáno mimo vyhrazené prostory. U vstupu je prováděna bezpečností kontrola. Pořadatel si vyhrazuje právo provádět tělesné prohlídky jak u vchodu, tak v prostorách areálu. Návštěvník akce musí respektovat pokyny pořadatelů a pořádkové služby.


Na stadion bude odepřen vstup osobám s jakýmkoli druhem záznamových zařízení, a to datových, obrazových a zvukových. Je zakázán přenos a napomáhání při přenosu, výroba obrázků a reprodukce představení jakýmkoli způsobem včetně internetu a mobilních telefonů. Je zakázáno fotografování a pořizování obrazových a zvukových záznamů v průběhu koncertu. Jakékoli obrazové a zvukové záznamy pořízené na stadionu se nemohou bez svolení pořadatele použít pro komerční účely.


Držitel vstupenky souhlasí s bezplatným využitím svého obrazu nebo podobizny jako součásti jakéhokoli obrazového záznamu, přenosu či reprodukce představení pro komerční a propagační účely v rámci zobrazení celé akce nebo její části  a v souvislosti s pořadatelem a jejich sponzory. Držitel vstupenky, zaznamenaný případně na obrazovém záznamu pro účely dokumentu, může být dále takto zveřejňován bez dalšího upozornění.


Vstupenka platí jen pro uvedený den, hodinu, představení a místo konání, je platná pouze s kontrolním ústřižkem a opravňuje k jednomu vstupu. Po opuštění stadionu pozbývá platnosti. Dodatečnými úpravami se stává vstupenka neplatnou. V případě uplynutí platnosti vstupenky, jejího poškození, zničení, ztráty nebo krádeže nelze vstupenku vyměnit ani nahradit její hodnotu ani poskytnout jinou kompenzaci. Další převod, prodej nebo zbavení se vstupenky bez písemného souhlasu pořadatele nebo pokus o další prodej za cenu vyšší, než je na vstupence vytištěna, způsobuje její neplatnost. Držiteli takové vstupenky bude odepřen vstup do stadionu nebo bude vyveden a zakládá to důvod pro zabavení vstupenky bez náhrady její nominální ceny nebo jiné kompenzace. Vstupenka je cenina, její padělání a pozměňování je zakázáno. Pořadatel odepře vstup všem držitelům takových vstupenek. Zaplacené vstupné se nevrací, vstupenka se nevyměňuje.


V případě zrušení představení zodpovídá za vrácení vstupného pořadatel, nikoli distributor vstupenek. V případě zrušení koncertu uplatní držitel vstupenky nárok na vrácení vstupného dle pokynů pořadatele. Servisní poplatky se nevracejí. Náhrada zvláštních nákladů (např. hotel, jízdní výlohy) se neposkytuje.


Změna programu vyhrazena. Datum a čas koncertu mohou být změněny, v tomto případě bude na tuto změnu veřejně upozorněno. Vstupenku uschovejte na bezpečném místě jako peníze a jiné ceniny.


Doporučení pořadatele:


Pořadatel doporučuje na koncert využít MHD dopravu. Prosíme držitele vstupenek, aby se dostavili na koncert dvě hodiny před zahájením z důvodu bezpečnostních prohlídek, občerstvení a svého pohodlí.