Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Program Dne s policií

Archiv

Program:


Ukázka práce policejních psovodů (10.30)


Jezdecké umění jízdní policie (15.00) Vystoupení členů klubu motorkářů (11.00)


Četnická pátrací stanice – historie četnictva v Čechách a zásah při přepadení muničního skladu (11.30 a 14.00)


Práce Hasičského záchranného sboru při záchraně člověka z hořící budovy (12.30)


Chemická jednotka armády ČR (po celý den)


Výstavka výtvarných prací dětí včetně odměnění nejšikovnějších malířů (13.30)


Simulátor nárazu při autonehodě, názorná ukázka poskytování první pomoci, prohlídka záchranné hasičské a zdravotní techniky, ukázky kriminalistických technik (po celý den)


Motoristé si mohou ověřit spolehlivost tachometru svých vozidel radarem, dopravní policie a cyklisté zaregistrovat svá kola. Děti mají možnost si vyzkoušet své řidičské schopnosti v dětské autoškole nebo v jízdě na motokárách. Pro zájemce o střelbu je připravena laserová střelnice. Nebude chybět skákací hrad, elektrická autíčka, minibiky, soutěže o ceny v jízdě na kole, střelbě ze vzduchovky, luku a paintball.


Pro nemotorizované je zajištěna bezplatná kyvadlová doprava f. Vett z konečné autobusu Špičák Dlouhá, přes zastávku u KD Crystal na autodrom Sosnová a zpět.


Odjezdy z otočky Špičák Dlouhá jsou v 9:30, 11:00, 12:30 a 14:00.


Na akci se podílí: Město Česká Lípa – komise prevence kriminality, Policie ČR, Městská policie Česká Lípa, Hasičský záchranný sbor a Zdravotnická záchranná služba Libereckého kraje, Autodrom Sosnová, Jan Havránek, Bombardier Transportation Czech Republic, a.s.