Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Rychlosoutěž o deset lístků na koncert Vladimíra Mišíka

Archiv

Mišíkovy písně Jeho písně "Variace na renesanční téma" (Láska je jako večernice...), "Sladké je žít" či "Stříhali dohola malého chlapečka" zlidověly a ač vznikly před mnoha lety, dodnes je rádi slýcháme z rádií či u táboráků.


Vladimír Mišík se narodil 8. března 1947. Někdy okolo roku 1975 (ani on to neví přesně), vzniklo ETC., jehož obsazení se několikrát měnilo. Nejslavnější období této skupiny bylo kolem roku 1980, kdy také vyšla deska ETC... 2. V té době ovšem rovněž přišel zákaz vystupovat - na Mišíka se mělo zapomenout. Nestalo se, ale pár let trvalo, než se mohl vrátit na pódium. Nejprve jezdil s několika písničkami jako host třeba Honzy Spáleného a poté dal znovu dohromady ETC...


V současné době kapela vystupuje v tomto obsazení: Vladimír Mišík - zpěv, kytara, Petr Kulich Pokorný – kytara, Pavel Skála - kytara, Jan Hrubý – housle, Jiří Veselý - baskytara a Jiří Zelenka - bicí.


Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji v pokladně KD Crystal každý všední den od 15.00 do 19.00 hod. za cenu 120,- Kč nebo přímo před koncertem v areálu vodního hradu Lipý.


Pro Vás příjemnější variantou je získání vstupenek od nás. Stačí, když do středečního poledne odpovíte na následující otázku a budete mít štěstí při losování.


Jak se jmenuje deska, která vyšla v roce 2004? Odpověď co nejrychleji pošlete na adresu barta@i-noviny.cz.