Dnes je 19. 09. 2024
svátek má Zita

S Elánem do posledního měsíce předprodeje

Archiv

Ahoj všem těm, kteří se těší na super koncert, který je připraven na 2. září 2005 na fotbalový stadion v České Lípě.


Elán -  pojem, který nelze přehlédnout a v poslední době přeslechnout, vystoupí již za měsíc v České Lípě. Stane se tak v rámci koncertního turné skupiny Elán ELÁN ON TOUR 2005 a věnuje ho tak svým fanouškům jako dárek k 25 letům činnosti.


Jak bude celý den s Elánem vypadat? Již v tuto dobu je jasné, že na koncert přijede opravdu celý Liberecký kraj právě s ohledem na to, že jsme v rámci kraje koncertem jediným. Ve spolupráci se státní a městskou policií bude vytvořen informační sytém, který bude přijíždějící návštěvníky koncertu informovat o kapacitě parkovacích míst přímo v centru. Pokud budou tato místa obsazena, budou o tom řidiči policií informováni a následně budou nasměrováni na sběrná parkoviště, která za tímto účelem vzniknou. Celé parkoviště před KD Crystal bude uzavřeno. Na něm bude cca. od 12 hodin probíhat doprovodný program, kde vystoupí místní kapely a kde se zároveň návštěvníci, kteří dorazí před brány stadionu, budou moci občerstvit. Zde bude taktéž stánek se vstupenkami na večerní koncert. Vstupenky dostanete současně 1. a 2. září již od 8.00 do 19.00 hodin v pokladně KD Crystal.


Důležitá informace pro fanoušky Elánu!!! Vstupenky zakoupené předem, tzn. ne 2. září,  dostanete od 390,-Kč,  v den koncertu od 490,-Kč!!! Brány stadionu k napouštění se otevřou kolem 18. hodiny. Skupina Elán si za předkapelu zvolila skupinu Taktici. Ta zahájí koncert v 19.30 hodin zhruba půlhodinovým programem. Potom už nastane chvíle, pro kterou tam všichni budeme!!! V rámci toho, že myslíme na fanoušky, kteří nebudou mít šanci jak se dostat zpět domů, bude po celou noc otevřen KD Crystal. Zde bude probíhat na velkém sále ELÁN AFTER PARTY, kde můžete strávit zbytek noci v duchu koncertu, jak s jejich hudbou, tak s drinkem v ruce. Navíc bude po celou noc otevřena restaurace, která bude připravena vyhovět všem, kteří dostanou chuť něco zakousnout.


Přijďte a přijeďte s námi prožít tento hudební svátek do České Lípy, tam to všichni s Elánem rozjedeme. Ahoj 2. září…………………………. Informace o koncertu naleznete na webových stránkách http://www.elan.kdcrystal.cz/