Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Slavnostní zahájení sezony s Hádkem a Chýlkovou

Archiv

„Zahájení nové sezony musí být událostí. Proto realizujeme výborné divadelní představení a jako dárek dostanou naši diváci koncert v novém divadelním salónku,“ láká Jarek Hylebrant, dramaturg Jiráskova divadla, a dodává: „Jiráskovo divadlo má ideální salónek pro setkání a příjemné chvíle u skleničky s oblíbeným pitím. Chceme, aby tu lidé mohli posedět po představení, ale i hodinu před ním. Zkrátka, ať má divák vždy příjemný večer.“


Inscenace Absolvent se u pražského publika těší velkému zájmu. Domácí scénou je Švandovo divadlo Praha. Kontroverzní příběh o lásce, kvůli které má smysl se rvát, proslavil mimo jiné Dustina Hoffmana coby začínajícího mladinkého herce. V podání Kryštofa Hádka, který se stal známým a uznávaným mladým hercem díky filmu Tmavomodrý svět, řeší student nejrůznější životní otázky. Asi tou nejzákladnější nití celého příběhu jsou vztahy. Ty vytvářejí zvláštní situace a vše je sešito do zajímavého celku hořké komedie.


V dalších rolích se 7. září v 19.30 hodin představí: Monika Zoubková, Jaroslav Satoranský, Gabriela Vránová, Petr Křiváček, Eva Suchánková a Pavel Batěk.


Vstupenka stojí 220,-Kč. Více informací o největším kulturním centru Českolipska naleznete na www.kdcrystal.cz.