Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Soutěž o deset lístků na koncert andělské DusiLenky

Archiv

Tato zpěvačka k nám zavítá 13. dubna v rámci svého turné Mezi Světy Tour 2006.


Těm, kteří sledují tuto zpěvačku již delší dobu, není třeba její kariéru představovat. Začala s hudbou už v deseti letech, kdy se představila na folkovém festivalu s básní Jiřího Wolkera, kterou sama zhudebnila. Prošla například známým dětským souborem Bambini di Praga a stala se frontmankou rockové skupiny Sluníčko. S ní vydala stejnojmenné album a v roce 1994 vyhrála hudební soutěž Marlboro Rock In, která kapelu hodně zviditelnila.


Do jejího života zasáhl osud, jenž vzal na sebe podobu zpěváka a hudebníka Davida Kollera, který výraznou měrou ovlivnil její hudební projev, rovněž spolupracovala s kapelou Lucie.


Před tím, než zpěvačka vydala své poslední sólové album Mezi Světy, rozpustila svou doprovodnou kapelu a spolu s kytaristou Martinem Ledvinou se vydala do Spojených států. Vedle koncertování po tamních klubech také nahráli s kalifornským producentem Benem Yonasem a americkými muzikanty materiál pro toto album. I když má Lenka Dusilová za sebou řadu spoluprací s hvězdami domácí scény, vždy u ní byl znát potenciál dalšího vývoje. 


Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji KD Crystal za cenu 160,- Kč nebo si je zarezervovat v pokladně na tel. čísle 487 523 127 od 15-19 hod.


Samozřejmě je můžete také vyhrát v naší soutěži. Odpovězte na následující otázku do konce března a doufejte, že vaše jméno vylosujeme. Lístky dáváme tentokrát po jednom.


Hlas Lenky Dusilové si můžeme užít například z desek se soundtracky ke třem českým filmům. Napište nám názvy aspoň dvou z nich na adresu barta@i-noviny.cz.