Dnes je 17. 09. 2024
svátek má Naděžda

Soutěž o deset vstupenek na Noc na vlnách

Archiv

Organizátoři z Kulturního domu Crystal připravili lahodný hudební koktejl, který jistě zachutná nejednomu milovníku dobré muziky. Návštěvníci se mohou těšit na místní kapely Lingers a Obří broskev, legendární Už jsme doma, dále vystoupí Jiří Schmitzer a Pavel Fajt. Hudební lahůdkou jistě budou vystoupení kapel Jablkoň, Traband a vynikající židovské dechovky Pressburger klezmer band.


Na nádvoří, kromě klasického občerstvení, bude také čajovna s několika druhy vynikajících čajů a s vegetariánskou kuchyní. Přijďte se proto pohoupat na hudebních vlnách v příjemném prostředí vodního hradu Lipý a zpříjemnit si dva prázdninové večery tímto jedinečným hudebním dýchánkem.


Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji Kulturního domu Crystal v České Lípě od 15 do 19 hodin anebo je získat zodpovězením následující otázky.


Z kterého severočeského města pochází seskupení Už jsme doma, o němž se píše, že je v současnosti nejznámější českou kapelou v USA?


Po dvou lístcích dáme pěti soutěžícím, kteří budou zkrátka nejrychlejší. Pište na barta@i-noviny.cz a v ideálním případě dostanete ihned odpověď, jestli vaše snaha měla smysl.