Dnes je 08. 09. 2024
svátek má Mariana

BILANCE KARATE KLUBU SPORT RELAX Znamenáček

V roce 2023 jsme opět stáli před otázkou, jak lépe vylepšit přípravy na vrcholné soutěže mládeže a „A“ týmu. Podařilo se nám vytvořit skvělý systém přípravy. Pořádáme naše víkendové Speciál tréninky, které jsou zaměřené na konkrétní činnost, zejména sparingy s kontrolními turnaje. Dále jsme měli skvělou přípravu pod vedením mistra světa A. Gogitou (Gruzie) a Sparing v Českých Budějovicích s mezinárodní účastí.

Celkově jsme vybojovali 561 medailí!

·       155x zlato

·       157x stříbro

·       249x bronz 

  Dělají nám radost nová závodních družstva a čas ukáže, zda se dotkneme vytoužené mety. Účast našich závodníků byla na soutěžích znát, a to nejen na krajském poli, národních pohárech a mezinárodní scéně. Těžko lze vyjmenovat nejdůležitější úspěchy, protože pro každého to má jiný rozměr, ale přeci jen vyzdvihnu úspěch na Evropských hrách v San Marinu, Mistrovství České republiky v olympijském karate a celkové vítězství klubu na Krajském přeboru.  

Evropské hry byly pro naše barvy úspěšné a zisk 2x zlato a 3x stříbro přispěl k celkovému vítězství České republiky. Další zasloužený a vydřený úspěch byl na M ČR v olympijském karate v Karlových Varech. Ten předcházel úspěchu na Kvalifikačním turnaji, kde jsme ještě vybojovali 5 vítězství, a tím i nominace na M ČR. Na republikovém šampionátu jsme obstáli skvěle a odvážíme do „Lípy“ 1x zlato, 3x bronz, 1x 5.místo 2x 7. místo a 1x 9.místo, což je skvělé. Z Českolipských klubů jsme jako jediní medailově obstáli a vybojovali díky Barboře Znamenáčkové celkové 9.místo z 36 seniorských klubů. Krajský přebor byl pro náš klub významný ze dvou důvodů. Organizačně jsme turnaj zvládli  a zároveň jsme získali cenné nominace na M ČR Beginner, kde jsme nakonec s novými tvářemi obsadili 3.místo z 37 klubů.

https://www.karaterec.com/cz/charts_club.php?event=%25&year=2023&year2=2023&group=14&contest=711

Uprostřed závodního maratonu si naši trenéři (Barbora a Pavel Znamenáček) odskočili za hranice všedních dnů a odletěli Indie, kde si připomněli, co je v životě důležité a zároveň získali další podněty a nápady pro rozvoj klubu.                                                                                                                                                             

Vyhlášení nejúspěšnějších závodníků klubu:

Nejúspěšnější závodníci do 13 let

1

Jakubíček Jan

2

Battulga Misheel

3

Barták Zdeněk

4

Šmídová Rozálie

5

Skočík Radek

6

Rybová Viktorie

7

Maliarik David

8

Gankhuyag Dulguun

9

Sláma Jáchym

10

Russo Daniela

Nejúspěšnější závodníci dorost, senioři 

1

Znamenáčková Barbora

2

Pavlasová Božena

3

Klimeš Jan

4

Znamenáčková Adéla

5

Pokorná Natálie

6

Zachová Magdaléna

7

Cupová Barbora

8

Řeháková Ema

9

Kavalír David

10

Řehák František 

Chceme poděkovat trenérům, jmenovitě: Barbora Znamenáčková, Ondřej Kovács, Jaromír Pokorný, Patrik Gašpár, Jan Jakubíček, Božena Pavlasová  a všem kteří pomáhají při organizaci soutěží a příprav.

Vřelé díky městu Česká Lípa, Libereckému kraji, NSA, MEGA a.s., Gynekologie plus,s.r.o., Teldatcom s.r.o., Vendys&V s.r.o., AMV-trade s.r.o., VERSANA s.r.o., Ace IT, Řeznictví Landa, CL-EVANS s.r.o.

Více na : www.karate-znamenacek.cz, facebook: KARATE SPORT RELAX, Instagram: karate_sportrelax

alt
alt
alt
alt