Dnes je 20. 09. 2024
svátek má Oleg

Talent roku 2005

Archiv

Zúčastnit se může každý, kdo dosáhl v roce 2005 úspěchu v zájmové činnosti a reprezentoval Liberecký kraj. Uchazečům o umístění nesmí být více než 18 let (včetně ročníku narození 1987). Hodnotit se budou úspěchy dosažené v oblasti umění, sportu nebo společenských věd, a to v kategorii jednotlivců nebo kolektivu.


Uzávěrka přihlášek je 3. 3. 2006. K přihlášce přiložte kopii dokladu o dosaženém úspěchu (diplom, čestné uznání, potvrzení o účasti…), popřípadě prezentaci své činnosti(výtvarné dílo,odbornou práci…) a krátké povídání o vaší dosavadní činnosti a úspěších. V případě, že vám k úspěchu někdo dopomohl, uveďte jméno (trenéra, učitele, či jiné osoby, která vás na danou soutěž připravovala).


Hodnocení bude probíhat ve dvou kolech, semifinále a vybraní účastníci postoupí do vlastního finále, které proběhne dne 17. března v Jiráskově divadle v České Lípě. Všichni přihlášení budou o výsledcích semifinále informováni. Vlastní finále bude přístupné široké veřejnosti, kde se vybraní budou moci prezentovat.


Přihlášky zasílejte poštou nebo zaneste osobně do DDM Libertin, Škroupovo náměstí 138, Česká Lípa. Získat ji můžete na našem webu. (www.libertin.cz).


Neváhejte a co nejdříve se přihlaste, naučte se své úspěchy zdravě prosazovat! Bližší informace:


M. Netolická – 487522285, netolicka@libertin.cz